Privacybeleid

Heel saai dat privacybeleid, maar het moet. En ik wil ook echt dat je weet hoe ik met je gegevens omga. 

BESCHERMING PERSOONSGEGEVENS

Je privacy is voor mij vanzelfsprekend. Via mijn website www.werkendewetterhounen.nl(www.wetterlegerswetterhounen.nl leidt hier ook naartoe) zal ik nooit je persoonlijke gegevens aan derden verkopen en/of verstrekken. Ik verwerk de door jou zelf opgegeven persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor je ze hebt gegeven en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG) en de Telecommunicatiewet.

OVER MIJ

De website www.werkendewetterhounen.nl wordt beheerd door mij, Anita Hoogendoorn. Het is een informatieve website, ik verkoop geen producten dus ik heb geen inschrijving KvK. Ja, ik weet het, voor de wet is een hond ook een product, zo ongevoelig…. maar ik fok niet bedrijfsmatig.

WELKE GEGEVENS VERZAMEL IK?

Wanneer je reageert op een pagina of het contactformulier invult, vraag ik je om je gegevens in te vullen. Ik verwerk alleen de gegevens die je zelf aan mij verstrekt. Dit zijn je naam en de e-mailadres.

MET WELK DOEL GEBRUIK IK JE PERSOONSGEGEVENS?

Ik bewaar je naam en e-mailadres, die je zelf invult bij een contactformulier, alleen om te antwoorden op je contactaanvraag. 

Als je een reactie plaatst op een pagina, komt de naam die je opgeeft op de site te staan, je e-mailadres niet. Je reactie en de metadata van die reactie worden voor altijd bewaard. Op deze manier kunnen vervolgreacties automatisch herkend en goedgekeurd worden in plaats van dat ik ze moet modereren. Je e-mailadres is alleen bij mij bekend en gebruik ik alleen voor communicatiedoeleinden, indien nodig.

JOUW GEGEVENS OP MIJN WEBSITE

Je persoonsgegevens sla ik op in het websitebeheersysteem dat ik gebruik.

Wanneer je een reactie hebt gegeven op een pagina en die later toch wilt verwijderen, kun je contact met me opnemen; ik verwijder je reactie dan uiterlijk aan het einde van de maand. Als je het contactformulier hebt ingevuld, en je gegevens daardoor bij mij bekend zijn, en je wilt dat niet meer, kun je contact met me opnemen. Ik verwijder je gegevens dan uiterlijk aan het eind van diezelfde maand en zal je gegevens niet bewaren. 

BEVEILIGING PERSOONSGEGEVENS

Via het websitebeheersysteem heb ik passende technische maatregelen genomen om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of andere vormen van onrechtmatige verwerkingen. Deze maatregelen, waaronder versleuteling middels een SSL-certificaat, zorgen voor een beveiligingsniveau dat past bij de gegevens die ik verwerk.

​WIE KUNNEN NOG MEER JE GEGEVENS INZIEN?

Dat is makkelijk: niemand! Mijn website is een informatieve website. Ik verkoop niets op bedrijfsmatige wijze, heb geen inschrijving KvK, en er komt dus ook geen leverancier, boekhouder of Belastingdienst aan te pas. Just me!

COOKIES

Een cookie is een klein bestandje dat door mijn website wordt meegestuurd en door jouw browser op het apparaat waar je mijn website mee bezoekt wordt geplaatst. De informatie die hierin is opgeslagen kan naar mijn website teruggestuurd worden, wanneer je de website opnieuw bezoekt. Meer informatie over cookies kun je vinden op de website van ConsuWijzer.

Voor een zo goed mogelijke werking van deze website gebruik ik alleen functionele cookies. Dat zijn cookies die nodig zijn om mijn site lekker te laten lopen. 

Wil je de cookies uitschakelen of verwijderen? Dit kun je doen via je browserinstellingen. Gebruik eventueel de help-functie van je browser om te achterhalen hoe je dit kunt doen. Dingen die je altijd kunt doen:

  • Schakel ‘cookies van derden’ automatisch uit in je browser
  • Geef in je browserinstellingen aan dat je niet ‘getrackt’ wilt worden.
  • Je kunt de geplaatste cookies altijd weer verwijderen uit je browser en eventueel kun je ze ook blokkeren per domein.

Via de website Your Online Choices kun je meer uitleg vinden hoe je cookies kunt uitschakelen. 

LINKS

Op mijn website zijn links opgenomen naar andere websites. Ik ben uiteraard niet verantwoordelijk voor het privacybeleid van deze websites. Voor meer informatie daarover verwijs ik je naar de betreffende websites.

BEWAARTERMIJN

Ik bewaar je gegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor ik ze heb ontvangen. Wanneer je daartoe een verzoek doet, zullen je persoonsgegevens uiterlijk aan het eind van diezelfde maand uit het systeem worden verwijderd.

JE RECHTEN

Je hebt altijd het recht jouw toestemming voor het verwerken van je gegevens in te trekken, waarna ik je gegevens niet langer zal bewaren. Het intrekken van deze toestemming doet geen afbreuk aan de rechtmatigheid van onze gegevensverklaring op basis van jouw toestemming, die plaatsvond vóór deze intrekking.

Je hebt ook recht op inzage in jouw persoonsgegevens, om jouw persoonsgegevens te rectificeren, je gegevens te wissen en aan te vullen. Als je wilt weten welke persoonsgegevens ik van jou verwerk of je gegevens wilt wijzigen of wissen, dan kun je hiertoe contact met me opnemen.

WIJZIGINGEN

Ik behoud te allen tijde het recht mijn privacybeleid te wijzigen. De wijzigingen treden in werking op het aangekondigde tijdstip van inwerkingtreding.

Anita Hoogendoorn, februari 2020

Tot zover dit verplichte nummer. Ga nu maar weer fijn genieten van de foto’s en verhalen op mijn site!